fredag 16 maj 2008

Counting steps

Jag är inte med i stegräkningsprojektet på jobbet. Det blev för många projekt för mig kändes det som, jag är ju ändå mammaledig! Men jag har en egen stegräknare som jag har använt ett tag. Det är en liten sporre som ger en extra kick så man tar den där promenaden man egentligen hade tänkt hoppa över... Jag snittar ungefär 10500 steg per dag utan att anstränga mig nämnvärt och det tycker jag är bra! Men jag vet ju att det beror på mina dagliga promenader med barnvagnen. Så vad som händer sen när jag är tillbaka på jobbet och sitter fastgjuten i min kontorsstol hela dagarna vete tusan... Hur hinner/orkar ni andra? Visst får man en hel del steg på jobbet också, men då får man ta några turer till plan 4, ingen mer hiss för min del med andra ord :) Vi ses i trapporna sen!
(upptäckte precis den nya webben på HB´s sida och vid en kort anblick ser den skitsnygg och enkel ut! Och BLR´s sida är ju självklart bäst! Ni har jobbat på bra!)

2 kommentarer:

Sofia Arvidsson sa...

Jag tycker också stegräknaren är en bra push så att man väljer att gå en lite bit extra istället när man får tillfälle. Jag rör mig väldigt ojämnt har jag märkt efter att ha registrerat i snart 2 veckor. Ena dagen 3500 steg och nästa 16000! Hmm..?
Kul att du gillar nya webben! Vi har passat på att göra om en hel del i BLR-strukturen så det kan ju vara bra om du har tid att kolla igenom den lite sen när du börjar igen. Förhoppningsvis ska det vara lite lättare att hitta. Förhoppningsvis! :D
Förresten tycker jag det ska bli väldigt kul att du kommer tillbaka efter sommaren Lena!

Lena sa...

Tack, det var roligt att höra! Jag tycker också det ska bli skoj.